Επιστρέφουν στις προπονήσεις στην Καισαριανή

Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια την επόμενη ημέρα στον Εθνικό Αστέρα, οι παίκτες πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια την επόμενη ημέρα στον Εθνικό Αστέρα, οι παίκτες πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Έτσι, από το απόγευμα της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο και θα συνεχίσουν να γυμνάζονται, περιμένοντας από τη δική τους πλευρά τα νεότερα αλλά και τις εξελίξεις στον σύλλογο.

Μάλιστα, ενημέρωσαν τον τεχνικό Πέτρο Δημητρίου για την κίνηση αυτή, οπότε και αυτός με τη σειρά του θα είναι κανονικά στο γήπεδο και θα επιβλέπει τις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, στην Καισαριανή περιμένουν την εξέλιξη με την έφεση που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ ο Εθνικός Αστέρας, αναφορικά με την απόφαση της Φούτμπολ Λιγκ να βγάλει από το αγωνιστικό της πρόγραμμα το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, αν και αρχικά είχε ορισθεί κανονικά. Σίγουρα η απόφαση της έφεσης θα καθορίσει το μέλλον της ομάδας στο Πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης