Φαν’τ Σχιπ: «Γι’ αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε αυτές τις αγωνιστικές εμπειρίες» (vid)

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ μίλησε πριν την προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει των φιλικών αγώνων με το Βέλγιο (3/6) και τη Νορβηγία (6/6)

Στον Άγιο Κόσμα συναντήθηκαν την Δευτέρα (31/5) οι διεθνείς μας προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα δύο φιλικά με Βέλγιο και Νορβηγία που ακολουθούν. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, μίλησε για τις δύο αναμετρήσεις που θα δώσει η Ελλάδα και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτές.

Τέλος σχολίασε και την επιλογή του να καλέσει τους Σάλιακα, Κούτρη και Πούγγουρα!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι σημαντικό που θα έχουμε δύο αγώνες και είναι πάντα θετικό να αντιμετωπίζεις δυνατούς αντιπάλους. Για το Βέλγιο περιττεύουν τα πολλά λόγια, καθώς είναι η Νο1 ομάδα στη βαθμολογία της FIFA εδώ και καιρό. Διαθέτει παίκτες με πολλή ποιότητα, οπότε για την ομάδα και τους παίκτες μας θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Θα έχουν κίνητρο και αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε να παίξουμε με το Βέλγιο, καθώς επίσης με τη Νορβηγία με ποιοτικούς παίκτες όπως ο Χάαλαντ και ο Έντεγκααρντ.

Η Νορβηγία είναι καλή ατομικά, αλλά και ως ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε αυτές τις αγωνιστικές εμπειρίες. Για να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο στους αγώνες εναντίον του Κοσόβου και της Σουηδίας. Αναζητούμε πάντα παίκτες που στη διάρκεια της σεζόν προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις. Για παράδειγμα, ο Σάλιακας του ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια καλή σεζόν και από την πλευρά στην οποία αγωνίζεται χρειαζόμαστε περισσότερο βάθος στις επιλογές.

Είναι, λοιπόν, μια καλή ευκαιρία να τον έχουμε κοντά μας, να τον δούμε στις προπονήσεις και ίσως να αγωνίζεται. Ο Κούτρης επιστρέφει και τα πηγαίνει πολύ καλά στη Γερμανία. Ο Πούγγουρας είναι επίσης ένας παίκτης που επιθυμούσαμε να δούμε από κοντά και η δεδομένη χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να το κάνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.