O Άγιαξ γεμίζει γήπεδα στην Ολλανδία

Η Χρόνινγκεν φιλοξενεί το προσεχές Σάββατο τον «Αίαντα» για την 31η αγωνιστική της Eredivisie και η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τόσο ευρεία, που θα μπορούσε να διατεθεί ο διπλάσιος αριθμός!

Στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου (20/4)  ο Άγιαξ μεταβαίνει στην έδρα της Χρόνιγκεν για την αναμέτρηση της  31ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος –σε απευθείας μετάδοση από το Novasports3HD- κι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ένα γεμάτο «Hitachi Capital Mobility Stadium», καθώς έγινε sold out στο χωρητικότητας 22.579 θέσεων γήπεδο. 

Σύμφωνα με το γενικό διευθυντή της Χρόνινγκεν, Χανς Νάιλαντ, η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν τεράστια, ειδικά μετά την πρόκριση του Άγιαξ στα ημιτελικά του Champions League. «Θα είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά θα μπορούσαμε να διαθέσουμε και το διπλάσιο αριθμό. Αυτή είναι βραχυπρόθεσμη επίδραση της πρόκρισης του Άγιαξ στην Ευρώπη. Αυτή η επιτυχία κάνει  καλό σε όλο το πρωτάθλημα και στους Ολλανδούς ποδοσφαιριστές» επεσήμανε ο Ολλανδός παράγοντας στην «Algemeen Dagblad». 

Υπενθυμίζεται πως απομένουν 4 αγωνιστικές για το τέλος της Eredivisie με τον Άγιαξ να έχει την ίδια συγκομιδή με την πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν, ωστόσο προπορεύεται χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.