Οπαδοί Ντιναμό : «Όλοι να βοηθούν στις δύσκολες στιγμές ανεξάρτητα τι πιστεύουν» (video)

Το novasports.gr ήρθε σε επαφή με άνθρωπο που γνωρίζει τα δρώμενα των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μας μετέφερε όσα έκαναν οι οπαδοί , που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην αστυνομία και τον στρατό, ώστε να βοηθήσουν στην εκκένωση νοσοκομείων αλλά και στον καθαρισμό της πόλης από τα συντρίμμια. 

Ο σεισμός που έπληξε την Κροατία, είχε ως αποτέλεσμα αρκετά κτίρια να υποστούν σοβαρές ζημιές, η πόλη να γεμίσει με χαλάσματα και άνθρωποι, παράλληλα με τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό, να πρέπει να μείνουν έξω από τα σπίτια τους υπό τον κίνδυνο νέου σεισμού.

Σε αυτή την καταστροφή, ιδιαίτερη εντύπωση, προκάλεσε η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, των Bad Blue Boys, οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα στον στρατό, παρέχοντας σημαντική βοήθεια! 
Συγκεκριμένα, βοήθησαν να εκκενωθεί νοσοκομείο στο Γιόρντανατς, το βασικό νοσοκομείο στη μάχη κατά του Κορωνοϊου, ένα μαιευτήριο, ενώ έστησαν και τέντες. 

Το novasports.gr επικοινώνησε με άνθρωπο που γνωρίζει πως λειτουργούν τα πράγματα στους οργανωμένους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μας μετέφερε πως πάρθηκε η απόφαση να βοηθήσουν σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. 

Να σημειώσουμε, πως οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δεν μιλούν εύκολα, ενώ μας ζήτησαν να μην αναφέρουμε τα ονόματά τους. 

Οι BBB(Bad Blue Boys), βοήθησαν να μεταφερθούν οι ασθενείς έξω από το νοσοκομείο στο Γιορντάνοβατς, αλλά και στο Ντουμπράβνα, ενώ όλη μέρα βρίσκονταν στο πλευρό της πυροσβεστικής της αστυνομίας και του στρατού καθαρίζοντας την πόλη από τα συντρίμμια. Παράλληλα, βοηθούσαν ηλικιωμένους να βγουν από τα σπίτια τους και όλα αυτά υπό τον φόβο νέων μετασεισμών.  

«Δεν μας ζητήθηκε βοήθεια. Ήταν ενστικτώδης αντίδραση. Είμαστε υπερασπιστές του Ζάγκρεμπ και της Κροατίας. Βρεθήκαμε εκεί για να βοηθήσουμε και αυτό κάναμε. Όταν υπάρχει ανάγκη εμείς οι BBB θα είμαστε εκεί. Ξέρουμε να οργανωνόμαστε από μόνοι μας. Καλούμε όλους τους οπαδούς ανεξάρτητα από ομάδα να έρθουν και να δώσουν αίμα για να βοηθήσουν. Θέλουμε όλοι οι άνθρωποι να βοηθούν ανεξάρτητα τι εκπροσωπούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.