Τη γλίτωσε ο Αρντίλες!

Περισσότερα από 20 ράμματα έκανε ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος της Τότεναμ, Οσβάλτνο Αρντίλες, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε στα νησιά Φόκλαντ.

Περισσότερα από 20 ράμματα έκανε ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος της Τότεναμ, Οσβάλτνο Αρντίλες, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε στα νησιά Φόκλαντ.

Ο 61χρονος σταρ του παρελθόντος, έχοντας συνοδηγό τον πρώην συμπαίκτη του στην «μπιανκοσελέστε» Ρίκι Βίλα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβαινόντων.

«Έχει 20 ράμματα στο κεφάλι και πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Αλλά είναι καλά» ανέφερε ο μεγαλύτερός γιος του, Πάμπλο, μιλώντας από την Αγγλία για να προσθέσει:

«Δεν γνωρίζω τις ακριβείς λεπτομέρειες του ατυχήματος. Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο πατέρας μου οδηγούσε και πρέπει να έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι προσπάθησε να αποφύγει ένα πρόβατο, ωστόσο, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αυτό που μετράει είναι πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ούτε ο αδελφός μου και ο Ρίκι, όλοι τους είναι καλά».

Ο Αρντίλες βρίσκεται παρέα με τον Βίλα στα Φόκλαντ, για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ για την τηλεόραση το οποίο σκηνοθετεί ο Έντι, ο νεότερος γιος του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.