«Έχουμε ακόμα 18 πόντους να διεκδικήσουμε, θα συνεχίσουμε και χωρίς τον Σωκράτη»

Δεν χάνει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας, παρά την βαριά ήττα από την Αρμενία, ο Άγγελος Αναστασιάδης. Η τοποθέτησή του για τις δηλώσεις Παπασταθόπουλου.

Δεν χάνει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας, παρά την βαριά ήττα από την Αρμενία, ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός, στις δηλώσεις του στο Open, στάθηκε στα σοβαρά λάθη που έφεραν την ήττα και στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Παπασταθόπουλος, για άμεσες εξελίξεις στην Εθνική.
«Αυτοκτονήσαμε, κάναμε τρομερά λάθη. Μείναμε πίσω στο σκορ, χωρίς λόγο. Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Είναι μεγάλη αδικία αυτό που έγινε σήμερα.
Δεν είναι θέμα νοοτροπίας. Τα δύο πρώτα γκολ που δώσαμε είναι δικά μας. Χάσαμε ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά δεν μπήκαν. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Είναι πικρό το αποτέλεσμα. Ήταν ευκαιρία για τα παιδιά να νικήσουν και να πάνε διακοπές να ηρεμήσουν».
«Δεν θα το παρατήσουμε, έχουμε ακόμα 18 πόντους να διεκδικήσουμε.
Δεν το αφήνουμε. Μπορούμε να διεκδικήσουμε παντού αποτέλεσμα, το βλέπετε κι εσείς αυτό… Αδικήσαμε τους εαυτούς μας».
Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και σίγουρος ότι η ομάδα στο τέλος θα προκριθεί, ενώ αναφέρθηκε και στα λεγόμενα, λίγο πριν, του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, λέγοντας χαρακτηριστικά :”Αν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν πιστεύει στην πρόκριση ας μην είναι εδώ. Ας μείνουμε εδώ εμείς, που πιστεύουμε στην πρόκριση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.