"Χρειάζονται άμεσα εξελίξεις, αν φταίει ο Σωκράτης να πάει σπίτι του"

Ο αρχηγός δεν "κρύφτηκε". Χειμαρρώδης ο Παπασταθόπουλος μετά την ήττα της Ελλάδας από την Αρμενία, μίλησε ακληρά, ξεκινώντας από τον ίδιο του τον εαυτό και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
Δημοσίευση: 12/06/2019 - 01:02
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν χείμαρρος μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ και την ήττα της Ελλάδας από την Αρμενία. Αρχικά είπε ότι την ευθύνη την αναλαμβάνει ο ίδιος και όσο προχωρούσανε οι δηλώσεις τόσο πιο βαρυσήμαντες γίνονταν οι τοποθετήσεις, φτάνοντας σε σημείο ο αρχηγός της Εθνικής να πει ότι αν είναι αυτός το πρόβλημα, να πάει σπίτι του.

Ο Παπασταθόπουλος είπε, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ: "Δεν αξίζουμε την πρόκριση ως ομάδα. Ήμασταν τραγικοί στα 2 αυτα ματς. Την ευθύνη των ποδοσφαιριστών την αναλαμβάνω εγώ. Αν θέλει κάποιος να κάνει κριτική ας κάνει σε μενα. Αν κάποιος άξιζε τη νίκη ήταν η Αρμενία".

Είπε ακόμη: "Το ματς με τη Φινλανδία δεν είναι τελικός. Έχουμε χρόνο αλλά η εικόνα μας ήταν τραγική. Αν θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα".

Και συνέχισε χωρίς να μασήσει τα λόγια του: "Αν ο Παπασταθόπουλος είναι το πρόβλημα να φύγει. Φταίμε όλοι. Δεν είναι ποδοσφαιρική εικόνα αυτή για να έρθει ο κόσμος όπως ζήτησα".

Θέλοντας να γίνει ξεκάθαρος, επανέλαβε: "Επαναλαμβάνω χρειάζονται εξελίξεις κι αν δεν μπορεί να βοηθήσει ο Σωκράτης κι αν είναι πρόβλημα να μου πουν αυτοί που έχουν τις τύχες της Εθνικής ομάδας να πάω σπίτι μου".

Ολοκληρώνοντας, δεν κρύφτηκε, ούτε "πούλησε" αισιοδοξία: "Δεν πιστεύω ότι γυρίζει η κατάσταση. Δεν πρόκειται να κρυφτώ κι ας με κακοχαρακτηρίσουν. Θα το δεχτώ. Αν υπάρχει υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, είμαι εγώ".