Ο άγνωστος “Χ” για την Εθνική ομάδα

Η σιγή ιχθύος καλά κρατεί στα τεκταινόμενα της Εθνικής ομάδας με τις πληροφορίες πάντως να κάνουν λόγο για προετοιμασία της επόμενης μέρας με νέο προπονητή από το εξωτερικό. Το novasports.gr έχει το ρεπορτάζ.

Οι μέρες περνούν και ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Άγγελο Αναστασιάδη για τον οποίο λέγονται και γράφονται διάφορα.

Ο έμπειρος προπονητής έχοντας λάβει τη στήριξη του προέδρου της Ομοσπονδίας μία μέρα μετά την ήττα από την Ιταλία, δεν προτίθεται να παρατήσει το καράβι και να παραιτηθεί των καθηκόντων του.

Την ίδια ώρα στην ΕΠΟ, όπου η Εθνική ομάδα δεν αποτελεί προτεραιότητα, οι πληροφορίες λένε πως γίνονται διεργασίες για την επόμενη μέρα καθώς με την υπάρχουσα κατάσταση δε μπορεί να συνεχίσει να είναι προπονητής ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Τί σημαίνει όμως αυτό; Αυτό σημαίνει πως εφόσον ο 66χρονος τεχνικός αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τον ακολουθήσουν και ο Άγγελος Μπασινάς με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο οι οποίοι επί της ουσίας πλαισίωσαν τον έμπειρο τεχνικό στο project Αναστασιάδης.

Ήδη λοιπόν τα πρώτα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι και σύμφωνα με πληροφορίες στην Ομοσπονδία υπάρχει η επιθυμία για επιστροφή σε ξένο προπονητή ο οποίος θα έχει φιλοδοξίες και δε θα έχει δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται να έχει ήδη βρεθεί.

Κάπως έτσι φαίνεται πως μένουν έξω από το κάδρο τα ονόματα των Ουζουνίδη, Δέλλα και Χιμένεθ, εκτός αν εντός ΔΣ υπερισχύσουν κάποιες “φωνές” που βλέπουν με καλό μάτι τα τρία παραπάνω ονόματα και κυρίως αυτά των δύο Ελλήνων. 

Τέλος είναι δεδομένο πως δε θα γίνει κρούση προς τον Φερνάντο Σάντος όπως φημολογείται. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.