Απόσταση με τον Φαν’τ Σιπ

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της ελληνική ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με τον Γιόσιπ Φαν’τ Σιπ, καθώς υπάρχει οικονομική διαφορά, που χωρίζει τις δυο πλευρές, μέχρι στιγμής.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της ελληνική ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με τον Γιόσιπ Φαν’τ Σιπ, καθώς υπάρχει οικονομική διαφορά, που χωρίζει τις δυο πλευρές, μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΕΠΟ πρόσφερε στον Ολλανδό τεχνικό 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως, με τον ίδιο να αξιώνει τα διπλάσια. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δυο πλευρές αναμένεται να τελικά να βρουν τη “χρυσή τομή” κάπου στη μέση, με την ΕΠΟ να προσφέρει στον Φαν’τ Σιπ και στο τεχνικό του επιτελείο 750 χιλιάδες ευρώ ετησίως. 

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως στην ΕΠΟ είχε προταθεί και ο Μιγκέλ Άνχελ Πορτουγκάλ, ο οποίος όμως δεν έπεισε τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν έτοιμος να αναλάβει την εθνική Ελλάδος, μαζί με το τεχνικό επιτελείο που είχε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στην εθνική Ισπανία, αλλά στη “Βασίλισσα” της Ευρώπης. Ο έμπειρος τεχνικός είχε εργαστεί πρόσφατα στη Βιλτστερμαν της Βολιβίας, από την οποία είχε μείνει ελεύθερος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.