Αντιδράσεις για την πρόσληψη του Φαν’τ Σιπ

Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν για την πρόσληψη του Τζον Φαν’τ Σιπ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδος, με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής να τον χαρακτηρίζουν ως προπονητή Γ’ κατηγορίας.

Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν για την πρόσληψη του Τζον Φαν’τ Σιπ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ελλάδος, με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής να τον χαρακτηρίζουν ως προπονητή Γ’ κατηγορίας. Μπορεί η πρόσληψη του Ολλανδού τεχνικού να πέρασε τελικά από την εκτελεστική επιτροπή της Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όμως οι ενστάσεις δεν έλειψαν. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είναι οι παρακάτω:

«Καλά, πού τον βρήκατε αυτόν; Ποιος σας τον πρότεινε; Περιμέναμε μια καλύτερη επιλογή δεν περιμέναμε να μας φέρετε έναν προπονητή που δεν έχει εμπειρίες από μεγάλες ομάδες και δεν έχει ξαναδουλέψει σε εθνική ομάδα. Ο συγκεκριμένος προπονητής είναι προπονητής από τη δεύτερη και την Τρίτη κατηγορία της λίστας. Έχουμε παίκτες πρώτης γραμμής οι οποίοι παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Πώς θα συνεργαστούν μαζί του;»,

Από την πλευρά της ομοσπονδίας τονίστηκε για την πρόσληψη του Ολλανδού προπονητή: “Πήραμε έναν προπονητή που είναι εργατικός προκειμένου να βάλει τις νέες βάσεις στην Εθνική μας. Περιμένουμε να φτιάξει το κλίμα και να νοικοκυρέψει τα αποδυτήρια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.