Η συγγνώμη του Ντάλιτς στον Ρονάλντο

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε τον Ρονάλντο εγωιστή επειδή δεν παραβρέθηκε στην τελετή απονομής του κορυφαίου της χρονιάς από την ΟΥΕΦΑ.

Ο Λούκα Μόντριτς κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς από την ΟΥΕΦΑ. Μάλιστα συνυποψήφιός του ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ, ο οποίος δεν παραβρέθηκε στην τελετή απονομής. 

Κάποιοι έσπευσαν να τον κατηγορήσουν ως εγωιστή επειδή το βραβείο κέρδισε ο Μόντριτς και νυν σταρ της Γιουβέντους θέλησε να σνομπάρει το event. Αφορμή βέβαια είχαν δώσει τόσο ο μάνατζέρ του Ζόρζ Μέντες, όσο και ο πρόεδρος της Γιουβέντους Μπέπε Μαρότα αλλά και η αδερφή του Κάτια Αβέιρο οι οποίοι άσκησαν έντονη κριτική στην ΟΥΕΦΑ.

Ωστόσο στο άλλο άκρο βρέθηκε ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας ο οποίος είπε: “Ο Ρονάλντο είναι εγωιστής και ποτέ δε θα τον ήθελα στην ομάδα μου.”

Λίγες μέρες αργότερα, ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας είπε: “Το μετάνιωσα.Επί της ουσίας απάντησα σε ερώτηση γιατί δεν παραβρέθηκε ο Ρονάλντο στην τελετή αλλά και στην κριτική που ασκήθηκε στην επιλογή του Μόντριτς ως κορυφαίου της χρονιάς. Γι’ αυτό είπα ότι αυτό είναι εγωιστικό και δε μου αρέσουν τέτοιοι παίκτες.

Ασφαλώς δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του ή αρνητικό και ζητώ συγγνώμη αλλά μάλλον παρουσιάστηκαν λάθος τα λεγόμενά μου. Για το βραβείο της ΦΙΦΑ έβαλα πρώτο τον Μόντριτς και δεύτερο τον Ρονάλντο. Κι αυτό διότι κανείς δεν κατέκτησε όσα ο Μόντριτς φέτος. Ο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, αλλά φέτος ο Μόντριτς ήταν καλύτερος.”

Κροατία και Πορτογαλία δίνουν φιλική αναμέτρηση από την οποία θα απουσιάσει τόσο ο Ρονάλντο όσο και ο Ράκιτιτς για λόγους αποφόρτισης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.