Εύκολη νίκη στη μετά Σαμπάολι εποχή (video)

H Αργεντινή επικράτησε 3-0 της Γουατεμάλας σε φιλική αναμέτρηση, έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της και τον Λιονέλ Σκαλόνι στην τεχνική της ηγεσία.

H Αργεντινή επικράτησε 3-0 της Γουατεμάλας σε φιλική αναμέτρηση, έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της και τον Λιονέλ Σκαλόνι στην τεχνική της ηγεσία. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε» δεν είχε στη διάθεσή τους, τους Αγκουέρο, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν και Μέσι. Η Αργεντινή άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Μαρτίνες στο 27’, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Λο Σέλσο στο 35’. Ο Σιμεόνε στο 44’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με την Αργεντινή αγωνίστηκε και ο Φράνκο Βάσκες, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Ιταλίας σε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις. Ο 29χρονος παίκτης αποδέχτηκε την κλήση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της «αλμπισελέστε». Ο Βάσκες δεν είχε αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο ματς με την Ιταλία και για αυτό τον λόγο έχει δικαίωμα να φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής.

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.