Κορυφαίος στον κόσμο ο Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς «έσπασε» την κυριαρχία των Λιονέλ Μέσι – Κριστιάνο Ρονάλντο και κατέκτησε το βραβείο της FIFA για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Ο Λούκα Μόντριτς «έσπασε» την κυριαρχία των Λιονέλ Μέσι – Κριστιάνο Ρονάλντο και κατέκτησε το βραβείο της FIFA για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Ο Κροάτης χαφ αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στην πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στα γήπεδα της Ρωσία οδήγησε την Εθνική ομάδα της χώρας του μέχρι τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ. 

«Συγχαρητήρια στον Μοχάμεντ και τον Κριστιάνο. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν αυτή τη διάκριση. Είναι ένα βραβείο για όλους τους συμπαίκτες μου στη Ρεάλ και την Εθνική Κροατίας. Χωρίς αυτούς και τα τεχνικά επιτελεία μας δεν θα έφτανα εδώ», δήλωσε αρχικά ο Μόντριτς και συμπλήρωσε:

«Να ευχαριστήσω επίσης την οικογένειά μου, χωρίς αυτή δεν θα ήμουν ο ποδοσφαιριστής και ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο. Σημαίνει πολλά για μένα αυτό το βραβείο. Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή θέλω να αναφέρω το είδωλο που με ενέπνευσε και ήταν η Εθνική ομάδα της Κροατίας το 1998».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.