Κιομουρτζόγλου: «Θα ήμουν περήφανος να παίξω για την Ελλάδα»

Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου δηλώνει ότι έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της Εθνικής για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική, κάτι βλέπει θετικά.

Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου δηλώνει ότι έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της Εθνικής για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική, κάτι βλέπει θετικά.

Ο 21χρονος μέσος της Χεράκλες Άλμελο, που πρόσφατα έπαιξε στην Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας – γεννήθηκε εκεί και η μητέρα του είναι γερμανίδα- είπε συγκεκριμένα στην ολλανδική Τubantia:

«Έχω έρθει σε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή. Η μητέρα μου είναι γερμανίδα, γεννήθηκα και έζησα στη Γερμανία για 21 χρόνια. Ήταν τιμή μου να παίξω με την Κ21 της Γερμανίας, αλλά θα ήμουν εξ’ ίσου υπερήφανος να παίξω με για την Ελλάδα. Είναι πιο πιθανώ να πετύχω εκεί παρά στην Εθνική Γερμανίας. Δεν έχω κληθεί όμως ακόμα, οπότε δεν έχει χρειαστεί να επιλέξω, αλλά είναι κάτι που με απασχολεί εδώ και χρόνια».

Ο Κιομουρτζόγλου, αν και δεν μιλάει ελληνικά, τονίζει ότι αγαπάει την Ελλάδα και δεν μπορεί να…ξεφύγει από τις ελληνικές του ρίζες ακόμα και αν ήθελε: «Ο πατέρας μου κατάγεται από την Ελλάδα αλλά ζει στη Γερμανία 30 χρόνια. Αν έχεις ραντεβού μαζί του στις 9, θα έρθει στις 8.30 και αυτή είναι γερμανική νοοτροπία. Σπούδαζε στη Γερμανία και έτσι γνώρισε τη μητέρα μου. Μετά ξεκίνησε μία επιχείρηση με σκάφη. Δεν μιλάω ελληνικά αλλά θέλω να μάθω. Μου αρέσει η χώρα, η θάλασσα και η παραλία. Δεν μπορώ να ξεφύγω από την Ελλάδα, το όνομά μου είναι τόσο ελληνικό. Ειδικά οι εκφωνητές στα γήπεδα δυσκολεύονται να το προφέρουν, έχω πολλά παρατσούκλια. Σε κάποια γήπεδα με φώναζαν ‘Otensis’ ή ‘Ortirol’ και με έλεγαν έτσι στην ομάδα για μία εβδομάδα. Στην Χεράκλες με φωνάζουν ‘Kio’, στο Μόναχο ‘Ori’, μου αρέσει. Στη γερμανική τηλεόραση με αποκάλεσαν μισό Τούρκο την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό δεν ήταν τόσο καλό για τον πατέρα μου. Ελλάδα και Τουρκία δεν τα πηγαίνουν καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.