Ιβηρική συμμαχία για το Μουντιάλ 2030

Η Ισπανία φέρεται θετική στο ενδεχόμενο μιας συμμαχίας με την Πορτογαλία, προκειμένου να διοργανώσουν μαζί το παγκόσμιο κύπελλο του 2030, μειώνοντας έτσι το κόστος του.

Η Ισπανία φέρεται θετική στο ενδεχόμενο μιας συμμαχίας με την Πορτογαλία, προκειμένου να διοργανώσουν μαζί το παγκόσμιο κύπελλο του 2030, μειώνοντας έτσι το κόστος του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Λουίς Ρουμπιόλες θα παρουσιάσει το πλάνο του για μια συνδιοργάνωση της Ισπανίας με τους γείτονές της, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τον προϋπολογισμό, για την ανακαίνιση των σταδίων.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, οι Ισπανοί δε θέλουν να επιβαρυνθούν σημαντικά με το κόστος της διοργάνωσης ενός παγκοσμίου κυπέλλου, καθώς ταυτόχρονα διεκδικούν και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2032. Οι Πορτογάλοι φέρονται θετικοί στο ενδεχόμενο να διοργανώσουν μαζί με τους Ισπανούς της διοργάνωση και θέλουν να ρυθμιστούν το προσεχές διάστημα, ορισμένα οργανωτικά θέματα, πριν κατατεθεί επισήμως η πρόταση προς την παγκόσμια ομοσπονδία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.