“Τύχη είναι όταν η εξαιρετική σκληρή προετοιμασία συναντά την ευκαιρία” (pic)

Με ένα απόφθεγμα του Αριστοτέλη ο Τάσος Μπακασέτας έστειλε το δικό του μήνυμα για την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Φαντ Σχιπ και την τύχη που έχουν όσοι παίρνουν την ευκαιρία να είναι στη νέα προσπάθεια της Εθνικής ομάδας.

Ο Τάσος Μπακασέτας που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με την Αλάνιασπορ επέστρεψε στην Εθνική ομάδα και μάλιστα δεν αποκλείεται ο Τζον Φαντ Σχιπ να του δώσει θέση βασικού στο ματς με την Ιταλία.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος με μια ανάρτηση στα social media έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στο  αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Χρησιμοποιώντας ένα ρητό του Αριστοτέλη έγραψε: 

“Ρώτησε ο Μέγας Αλέξανδρος τον Αριστοτέλη για το αν υπάρχει τύχη. Ο Αριστοτέλης του είπε: Τύχη αγόρι μου δεν υπάρχει. Τύχη είναι όταν η εξαιρετική σκληρή προετοιμασία συναντά την ευκαιρία.”

Φαίνεται λοιπόν πως θεωρεί πως είναι τυχεροί όσοι παίρνουν την ευκαιρία να βρίσκονται στη νέα προσπάθεια της Εθνικής ομάδας, στην οποία γίνεται εξαιρετική προετοιμασία λίγο πριν έναν πολύ δύσκολο αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.