Δεν άντεξε η Εθνική Ελπίδων, ισόπαλη με την Τσεχία (photos)

Παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 24' λόγω αποβολής του Δημητρίου, ο Μπουζούκης σκόραρε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αλλά στο 76' ο Χλόζεκ ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Στο τρίτο ματς της φάσης των ομίλων του EURO 2021 που θα διεξαχθεί σε Ουγγαρία και Σλοβενία, η Ελλάδα του Γιάννη Γκούμα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην Τσεχία και έφτασε τους 7 βαθμούς στον όμιλό της.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για την Εθνική ομάδα καθώς στο 24ο λεπτό ο Δημητρίου αποβλήθηκε για ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Σάσινκα, σε ένα σημείο που η Εθνική είχε ισορροπήσει το παιχνίδι και είχε φανεί απειλητική με τους Νταβιώτη και Μπαλογιάννη να έχουν δύο καλές στιγμές.

Ο Γιάννης Γκούμας στο 28′ έβαλε τον Ευαγγέλου αντί του Δουβίκα για να καλυφθεί το κενό που είχε δημιουργηθεί  και έκανε την ομάδα ιδιαίτερα συμπαγή. Μέχρι το 40ό  λεπτό οι Τσέχοι είχαν την πρωτοβουλία και προσπαθουσαν να σπάσουν την καλά οργανωμένη ελληνική άμυηνα, αλλά ο Σιαμπάνης ήταν σε πολύ καλή μέρα.

Πέντε λεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου, από κόρνερ του Μπουζούκη ο Μπαλογιάννης είχε μια καλή τελική προσπάθεια χωρίς να βρει στόχο. Αυτό ήταν το πρώτο καμπανάκι για τους αλαζόνες Τσέχους. Στο 45′ από φάουλ του Μπουχούκη άστοχος ήταν ο Καμπετσής και στις καθυστερήσεις ο εξαιρετικός Νταβιώτης κέρδισε πέναλτι από τον Σούτσεκ. Ο Μπουζούκης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τη “γαλανόλευκη”.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τσέχοι πίεσαν από την αρχή, ο Σιαμπάνης κράταγε γερά και ο Νταβιώτης λίγο έλειψε στο 53′ να κάνει το 2-0. Στο ίδιο λεπτό ο Λύρατζης πήρε τη θέση του Μπουζούκη με τον Γκούμα να θέλει να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την εύρεση διαδρόμων προς την ελληνική άμυνα. Μια άμυνα η οποία άντεξε ως το 76′.

Σε εκείνο το λεπτό ο Σάντιλεκ εκτέλεσε το κόρνερ με τον Χλόζεκ να μένει αφύλαχτος και να κάνει το 1-1 για τυς γηπεδούχους. Στο  84΄ο Ιατρούδης πήρε τη θέση του Καμπετσή με την Ελλάδα να αντέχει ως το τέλος και να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Σιαμπάνης, Νάτσος, Κατράνης, Δημητρίου, Νικολάου, Ρέτσος, Μπαλογιάννης, Μπουζούκης (53′ Λύρατζης), Νταβιώτης, Καμπετσής (84′ Ιατρούδης), Δουβίκας (28′ Ευαγγέλου). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.