Επική ανατροπή και ελπίδες για την Κύπρο (video)

Η Κύπρος με 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το 1-0 του Καζακστάν και διατηρεί λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση του ένατου ομίλου.

Η Κύπρος με 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το 1-0 του Καζακστάν και διατηρεί λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση του ένατου ομίλου.

Το πρώτο ημίχρονο μέχρι το τριακοστό λεπτό, ήταν μοιρασμένο, χωρίς ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό, κάτι που σήμαινε ότι οι στημένες μπάλες θα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο. Αυτό έγινε στο 34′, όταν ο Γερλάνοφ πήρε το ριμπάουντ μετά την κεφαλιά του Μαλί στο δοκάρι κι από κοντά άνοιξε το σκορ, με το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της εθνικής του.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν ένα δίλεπτο “φωτιά” στο τέλος του ημιχρόνου, με δύο τεράστιες ευκαιρίες από Σουγιουμπάεφ και Κουάτ, οι οποίοι αστόχησαν από τη μικρή περιοχή.
Στο δεύτερο μέρος η Κύπρος ήλεγξε την αναμέτρηση έχοντας κατοχή, αλλά και δυσκολία στη δημιουργία φάσεων. Στο 73′ πάντως ο Σπόλιαριτς που είχε περάσει ως αλλαγή βρήκε τον Σωτηρίου και αυτός με καταπληκτική κεφαλιά ισοφάρισε. Μάλιστα 2 λεπτά αργότερα ο Ιωάννου με κεφαλιά “ακούμπησε” το 1-2. Στο 79′ ο Βορογκόφσκι με τυχερό τρόπο βρήκε το δοκάρι του Παναγή. Στο 84′ ο Κωστή βρήκε με μαγικό τρόπο τον Ιωάννου για την ανατροπή της Κύπρου και το 1-2, μέσα σε 11 λεπτά.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
: Νεπογκόντοφ, Μαλί, Γερλάνοφ, Κουάτ (90′ Ταγκιμπέργκεν), Αμπίκεν (80′ Φέντιν), Βορογκόφσκι, Ισλαμκάν, Ζανγκιλισμπάι (61′ Κιζνιτσένκο), Πέρτσουκ, Μαρόκι, Σουγιουμπάεφ
ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Ιωάννου, Μερκής (62′ Σπόλιαριτς), Κυριάκου, Σωτηρίου, Κουσουλός, Μιντίκης (46′ Ζαχαρίου), Παπουλής (88′ Μαργκάσα), Αρτυματάς, Λαϊφης, Κωστή



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.