Χαρτιά ερμητικά κλειστά από Φαντ Σχιπ!

Δύο προπονήσεις περιλάμβανε το μενού της Εθνικής. Ο Ολλανδός τεχνικός δούλεψε μόνο σε θέματα τακτικής και δεν έδωσε κανένα στίγμα ενδεκάδας.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ δούλεψε την Τετάρτη με τους παίκτες του σε δύο δόσεις, αφιερώνοντας όλο το χρόνο σε ασκήσεις τακτικής θέλοντας να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί τον ελάχιστο χρόνο που έχει στη διάθεσή του για να δουλέψει με τους παίκτες του.

Παρών και στις δύο προπονήσεις ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία από χθες Βασίλη Μπάρκα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μασούρας (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Ιταλία λόγω καρτών), ο Γιαννούλης λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς αλλά και ο Σιώπης που ένιωσε ενοχλήσεις. Απών φυσικά και ο Ρέτσος που είναι με την Εθνική Ελπίδων για το ματς πρόκρισης με την Τσεχία και θα ενσωματωθεί στο ματς με την Βοσνία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με όσα δούλεψε στις ασκήσεις τακτικής, είχε χωρίσει τους παίκτες του σε επτάδες και δούλεψε με κάθε μία ξεχωριστά πάνω σε θέματα επιθετικής τακτικής αλλά και αμυντικής τακτικής. Συμπεράσματα για το σχήμα που θα παρατάξει δε μπορούν να εξαχθούν καθώς στις επτάδες αυτές οι παίκτες εναλλάσσονταν.

Θέλει με αυτόν τον τρόπο να έχει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση για να αρπάξουν την ευκαιρία. Άλλωστε κατά την προσφιλή του συνήθεια θα ανακοινώσει την ενδεκάδα πρώτα στους παίκτες του το πρωί του Σαββάτου όταν θα τους κάνει μαθήματα θεωρίας στο ξενοδοχείο στη Ρώμη. Ένα προβάδισμα για το αρχικό σχήμα φαίνεται πάντως πως έχουν οι Βλαχοδήμος, Σιόβας,  Κουρμπέλης (Λαμπρόπουλος), Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μάνταλος, Βρουσάι, Δώνης (Λημνιός), Κουλούρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.