Αυτοί είναι οι “παλιοί” της νέας Εθνικής (infographic)

Μετά τη ριζική αλλαγή που επέφερε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Τζον Φαντ Σχιπ, άλλαξαν και οι παλιοσειρές της ομάδας. Δείτε ποιοι είναι οι τρεις πιο έμπειροι με τις περισσότερες συμμετοχές.

 Είναι μόλις 25 ετών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στον Αετό Ακροποτάμου για να μεταπηδήσει στα 12 του χρόνια στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Το 2011 στα 17 του χρόνια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα του Δικέφαλου του βορρά και έναν χρόνο αργότερα ξεκίνησε η ευρωπαϊκή του περιπέτεια με πρώτο σταθμό τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Την ίδια χρονιά (Νοέμβριο 2012) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών σε ένα φιλικό εκτός έδρας με την Ιρλανδία. Μάλιστα ο Φερνάντο Σάντος τον είχε στο αρχικό σχήμα. Ήταν η πρώτη, από τις 27 συμμετοχές που έχει μέχρι σήμερα με τη γαλανόλευκη ο Κώστας Σταφυλίδης.

Αυτό το νούμερο (27) τον κατατάσσει στην πρώτη εκατοντάδα διεθνών συμμετοχών παρέα με ιερά τέρατα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως είναι οι Πολυχρονίου, Λιβαθηνός, Μόρας, Γούναρης, Τερζανίδης. Μάλιστα αν κάνει άλλη μία θα πάει στην 94η θέση μαζί με τους Σιδέρη, Λινοξυλάκη, Κωνσταντίνου, Κρητικόπουλο και Κονέ.

Η παραπάνω ιστορία αφορά τον Κώστα Σταφυλίδη, ποδοσφαιριστή της Χόφενχάιμ, ο οποίος είναι ο πιο έμπειρος παίκτης της νέας Εθνικής ομάδας. Ο πιο παλιός, και μάλιστα σε ηλικία 25 ετών. Τον ακολουθεί ο Γιάννης Φετφατζίδης με 26 συμμετοχές και ο Πέτρος Μάνταλος με 23.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.