“Ο Κωνσταντινίδης προσπαθεί να αποτρέψει τη συντριβή”

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης φέρεται από τους Γερμανούς να είναι αυτός που θα προσπαθήσει να σώσει την εθνική Ελλάδος από την απόλυτη καταστροφή, στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020.

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης φέρεται από τους Γερμανούς να είναι αυτός που θα προσπαθήσει να σώσει την εθνική Ελλάδος από την απόλυτη καταστροφή, στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020. Η γερμανική εφημερίδα “Bild” έκανε αφιέρωμα στον τεχνικό διευθυντή της εθνικής και στην προσπάθεια που θα καταβάλει, προκειμένου να διεκδικήσει η ελληνική ομάδα την πρόκριση στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2022. 

Το αφιέρωμα αναφέρει μεταξύ άλλων, για τον πρώην παίκτη των Χέρτα Βερολίνου, Ανόβερου και Κολωνίας: “Το μικρό Λιχτενστάιν ντρόπιασε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 με το 1-1 στην Ελλάδα. Το Euro 2020 χάθηκε για την Ελλάδα. Τώρα, ο πρώην παίκτης της Χέρτα θα προσπαθήσει να σώσει την Ελλάδα από την απόλυτη συντριβή και να τη βοηθήσει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ. Ο Έλληνας (38 συμμετοχές με την Εθνική του) ήταν βασικός στη χρυσή ομάδα της Χέρτα, η οποία το 1999 έπαιξε στο Champions League με αντιπάλους μεταξύ άλλων Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Τσέλσι. Τώρα έχει νέα καθήκοντα στη χώρα του. Ο Κωνσταντινίδης υπέγραψε συμβόλαιο με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ως τεχνικός διευθυντής. Είναι σχεδόν ο Όλιβερ Μπίερχοφ της Ελλάδας. Για τα επόμενα τρία χρόνια είναι υπεύθυνος για τη δομή όλων των εθνικών ομάδων της Ελλάδας, από την U15 μέχρι τους άνδρες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.