Θέλει να κρατήσει τον Παπασταθόπουλο στην εθνική

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ φέρεται να έχει ξεκινήσει προσπάθειες, για την παραμονή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο ρόστερ της εθνικής Ελλάδος, καθώς τον θεωρεί αναντικατάστατο, στην ενδεκάδα της ομάδας.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ φέρεται να έχει ξεκινήσει προσπάθειες, για την παραμονή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο ρόστερ της εθνικής Ελλάδος, καθώς τον θεωρεί αναντικατάστατο, στην ενδεκάδα της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολλανδός τεχνικός υπολογίζει τον κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ, για την επόμενη ημέρα της εθνικής και θεωρεί πως θα είναι ένας από τους παίκτες, οι οποίοι θα συνδέσουν τις παλιά γενιά των διεθνών, με τους νεαρούς, οι οποίοι θα μπουν σταδιακά στην εθνική.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δυο πλευρές είχαν μια πρώτη κουβέντα για το μέλλον του Παπασταθόπουλου στην εθνική, μετά τα ματς με Φινλανδία και Λιχτενστάιν, ενώ αναμένεται να υπάρξει μια ακόμα κουβέντα το προσεχές διάστημα, όπου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίζεται αποφασισμένος να κρατήσει τον Παπασταθόπουλο στο ρόστερ της εθνικής και τα επόμενα χρόνια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.