Ρονάλντο στον διαιτητή: «Αυτό το γκολ είναι δικό μου, έτσι;»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ....ανησύχησε για το ενδεχόμενο να μην κατακυρωθεί σε αυτόν ένα από τα χθεσινά γκολ απέναντι στη Λιθουανία!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ….ανησύχησε για το ενδεχόμενο να μην κατακυρωθεί σε αυτόν ένα από τα χθεσινά γκολ απέναντι στη Λιθουανία!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε τέσσερα τέρματα στη νίκη της Εθνικής του στο Βίλνιους για τα προκριματικά του Euro 2020, όμως αγχώθηκε προσωρινά μήπως…ξεμείνει με απλό χατ – τρικ.

Συγκεκριμένα, στη φάση του δεύτερου γκολ της Πορτογαλίας, ο Ρονάλντο επιχείρησε σουτ και η μπάλα ξέφυγε από τα χέρια του Λιθουανού τερματοφύλακα Σέτκους, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Ολλανδός διαιτητής του αγώνα Μπας Νέιχαους, αποκάλυψε στα ΜΜΕ της χώρας τι του είπε ο Ρονάλντο λίγα λεπτά αργότερα, ανήσυχος για το ενδεχόμενο το τέρμα να κατακυρωθεί ως αυτογκόλ του γκολκίπερ.

«Μετά από το δεύτερο γκολ, ο Ρονάλντο ήρθε σε εμένα και μου είπε: ”Ρέφερι, αυτό το γκολ είναι δικό μου, έτσι;”. Μου είπε να ξαναδώ το ριπλέι και αργότερα με ξαναρώτησε: ”Είναι δικό μου;”. Του απάντησα ότι θα το κατακύρωνα σε εκείνον γιατί το σουτ θα ήταν εντός εστίας ακόμα και αν δεν το άγγιζε ο τερματοφύλακας. Εκεί έδειξε ευχαριστημένος. Ήταν πολύ ήρεμος και πολύ κοινωνικός, όπως είναι συνήθως. Μετά το 1-1 της Λιθουανίας νόμιζα ότι θα ήταν εκνευρισμένος, αλλά δεν ήταν. Έδειξε την ποιότητά του και τελικά πήρε τη μπάλα σπίτι του», είπε ο Νέιχαους, προσθέτοντας ότι στο Βίλνιους επικρατούσε «τρέλα» με τον Πορτογάλο: 

«Ήμουν στην πόλη πριν από το παιχνίδι και έξω από το ξενοδοχείο της Πορτογαλίας υπήρχε κόσμος για ώρες, περιμένοντας να τον δει από κοντά. Οι Λιθουανοί ήταν πολύ ευχαριστημένοι που μία διασημότητα όπως ο Ρονάλντο θα έπαιζε στη χώρα τους και θα τον έβλεπαν. Δεν τους ένοιαζε πολύ το αποτέλεσμα, αλλά ο Ρονάλντο. Στο γήπεδο παντού έβλεπες παιδιά που κρατούσαν χαρτόνια με μηνύματα όπου ζητούσαν τη φανέλα του. Στο ζέσταμα άκουσα κόσμο να φωνάζει το όνομά του ρυθμικά. Όταν βγήκε αλλαγή λίγο πριν από το τέλος ένας οπαδός μπήκε στο γήπεδο και προσπάθησε να βγάλει selfie μαζί του, αλλά οι άνθρωποι της ασφάλειας επενέβησαν. Ο Ρονάλντο το αντιμετώπισε πολύ ψύχραιμα και έλεγε ”αφήστε τον άνθρωπο να βγάλει τη selfie του”».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.