Είδαν τις Ελπίδες ο Φαντ Σχιπ με τους συνεργάτες του

Το νέο project των Εθνικών ομάδων θέλει άμεση συνεργασία από την Κ15 ως την Ανδρών και ο Ολλανδός τεχνικός της πρώτης ομάδας είδε από κοντά την ομάδα του Γιάννη Γκούμα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να επικρατεί της Λιθουανίας. Στο γήπεδο ήταν και ο Νίκος Νταμπίζας.
Δημοσίευση: 10/09/2019 - 19:47
Ο Τζον Φαντ Σχιπ, μαζί με τους Άαρον Βίντερ, Μιχάλη Βαλκάνη, Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη παρακολούθησαν από κοντά την Εθνική Ελπίδων που έπαιξε με την Λιθουανία για τη δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2021 που θα διεξαχθεί στην Δανία.

Ο Ολλανδός τεχνικός με τους συνργάτες του βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλλιθέας για να δουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδα του Γιάννη Γκούμα και να έχει ιδία άποψη για παίκτες που ενδεχομένως θα καλέσει στην πρώτη ομάδα ενόψει των τεσσάρων τελευταίων παιχνιδιών της προκριματικής φάσης του EURO 2020.

Ο ίδιος άλλωστε έχει εξαγγείλει αλλαγές λέγοντας χαρακτηριστικά πως η νέα Εθνική ομάδα θα πρέπει να στηριχθεί σε νέα παιδιά με κίνητρι και φιλοδοξίες να οδηγήσουν την Εθνική ανδρών στη νέα εποχή.

Το ματς παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νικος Νταμπίζας.