Όλα ανοιχτά στον 7ο Όμιλο (video)

Χαμός γίνεται στον 7ο όμιλο για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης. Η Πολωνία προπορεύεται με 13 βαθμούς και ακολουθούν, Σλοβενία, Αυστρία, Ισραήλ και Βόρεια Μακεδονία σε απόσταση 3 βαθμών.

Χαμός γίνεται στον 7ο όμιλο για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης. Η Πολωνία προπορεύεται με 13 βαθμούς και ακολουθούν, Σλοβενία, Αυστρία, Ισραήλ και Βόρεια Μακεδονία σε απόσταση 3  βαθμών.

Στο ντέρμπι του ομίλου μεταξύ Πολωνίας και Αυστρίας, οι τερματοφύλακες και η αστοχία των επιθετικών είχαν τον πρώτο λόγο. Σ’ ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες κατέγραψαν σχεδόν 30 τελικές, έμειναν τελικά στο 0-0. Ο Αρναούτοβιτς είχε δοκάρι νωρίς και δεν κατάφερε να δώσει σκορ στο ματς. Οι Πολωνοί οδηγούν την κούρσα με 13 βαθμούς με την Αυστρία να είναι πλέον τρίτη με 10.

ΠΟΛΩΝΙΑ:
Φαμπιάνσκι, Μπεντνάρεκ, Γκλικ, Κεντζιόρα, Μπερεζίνσκι, Κριχόβιακ, Γκροζίτσκι (70′ Ζιμάνσκι), Μπιέλικ, Ζιελίνσκι, Κοβνάσκι (58′ Μπλατζικόφσκι, 77′ Κλιχ), Λεβαντόφσκι.
ΑΥΣΤΡΙΑ: Στάνκοβιτς, Ντράγκοβιτς, Ούλμερ, Λάινερ, Πος, Λαζάρο (77΄Ιλσάνκερ), Μπαουμγκάρτνερ, Λάιμερ, Σάμπιτζερ, Αλάμπα, Αρναούτοβιτς.




Ανοιχτό ματς έγινε στην Λιουμπλιάνα, με την Σλοβενία να διατηρεί την παράδοση που τη θέλει αήττητη από το Ισραήλ στα 5 ματς που έχει δώσει ως τώρα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Βέρμπιτς λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά το Ισραήλ απάντησε με δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο μέρος. Ο Νάτχο ισοφάρησε στο 50′ και στο 63′ ο Ζάχαβι έκανε το 1-2. Ο Μπέζιακ στο 66′ έκανε το 2-2 και δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Βέρμπιτς με το δεύτερο προσωπικό του έδωσε τη σπουδαία νίκη στους Σλοβένους, με την οποία πέρασαν στη δεύτερη θέση.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ
: Όμπλακ, Στρούνα (54′ Μπλάζιτς), Μέβλια, Τζόκιτς (46′ Μπάλκοβετς), Στογιάνοβιτς, Κούρτιτς, Βέρμπιτς, Κριν (81′ Πόποβιτς), Μπέζιακ, Σπόραρ, Ίλιτσιτς.
ΙΣΡΑΗΛ: Μαρσιάνο, Μπεν Χαρούς (46′ Καγιάλ), Νάτχο, Βάισμαν (61′ Νταμπούρ), Ζάχαβι, Σόλομον, Πέρετζ (77′ Γκλάζερ), Ελχαμέντ, Ντάσα, Ντγκάνι, Τάχα.



Νωρίς καθάρισε τη νίκη στην Λετονία η Βόρεια Μακεδονία. Με δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά από Πάντεφ και Μπράγκι, στο 14′ και στο 17′, οι φιλοξενούμενοι πήραν ισχυρό προβάδισμα και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω.
ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνινς, Μακσιμέντο, Τσερνομόρνταϊς, Πέτερσονς, Ρούγκινς, Κάμες, Λάιζανς, Γκουτκόβσκις, Κίγκουρς (75΄Πούνκουλς), Ουλντρικις (46′ Σαβάλνιεκς), Ικάουνιεκς
ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ντιμιτριέφσκι, Βελκόφσκι, Αλιόσκι, Μούσλιου, Μπεζτουλάι, Τραϊκόφσκι, Αντέμι, Πάντεφ(75′ Νικόλοφ), Μπάρντι, ‘Ελμας, Τριχόφσκι (65’ Νεστορόφσκι)

H βαθμολογία:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.