Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ουαλία (video)

Το γρήγορο γκολ του Τζέιμς έδωσε τη νίκη με 1-0 στο σύνολο του Ράιαν Γκιγκς επί της μαχητικής Σλοβακίας, η οποία είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Οι Ουαλοί βρήκαν το γκολ πολύ νωρίς στον αγώνα με τη Σλοβακία στο Κάρντιφ, μόλις στο 5ο λεπτό με τον Τζέιμς να εκμεταλλεύεται το λάθος του Πέκαρικ και με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ στο ντεμπούτο του με φανέλα βασικού στην εθνική. Αυτό το γκολ είναι και το….ταχύτερο των Ουαλών από το Μάρτιο του 2007, όταν ο νυν προπονητής τους Ράιαν Γκιγκς είχε σκοράρει απέναντι στο Σαν Μαρίνο στο 3’. 

Οι Σλοβάκοι, οι οποίοι είχαν επικρατήσει την περασμένη Πέμπτη των Ούγγρων με 2-0 στην πρώτη αγωνιστική, ήταν ακίνδυνοι επιθετικά, διατηρώντας παθητική στάση μέχρι το 25’, η ενεργοποίησή τους δεν έφερε τη μεγάλη φάση, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος εκκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Ρούσνακ να χάνει ευκαιρία στο 53’ σε τετ-α-τετ με τον Χένεσεϊ, ενώ ο Γουίλσον «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 73’, ωστόσο ο Ντουμπράβκα είχε την απάντηση. Οι Σλοβάκοι πίεσαν μέχρι το τέλος, έχοντας νέα μεγάλη στιγμή στο 82’ με τους Πέκαρικ, Χάντσκο, αλλά και στο 85’ εκ νέου με τον Πέκαρικ, δίχως πάντως να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης

Ουαλία: Χένεσεϊ, Κ. Ρόμπερτς, Μέφαμ, Λόρενς, Ντέιβις, Γουίλσον (87’ Βοκς), Άλεν, Σμιθ, Τζέιμς (73’ Γουίλιαμς), Μπρουκς (60’ Τ. Ρόμπερτς), Μπέιλ

Σλοβακία: Ντουμπράβκα, Πέκαρικ (89′ Σαφράνκο), Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Κούτσκα, Λομπότκα, Χάμσικ, Ρούσνακ, Μακ (69’ Στοχ), Ντούντα (65’ Ντούρις)




Προκριματικά Euro 2020 – 5ος Όμιλος 

2η αγωνιστική
Ουαλία-Σλοβακία 1-0
Ουγγαρία-Κροατία (19:00)

Επόμενη αγωνιστική
Κροατία-Ουαλία 8/6
Αζερμπαϊτζάν-Ουγγαρία 8/6

Βαθμολογία

Βαθμοί  Αγώνες
Κροατία 3 1
Σλοβακία 3 2
Ουαλία  3 1
Αζερμπαϊτζάν  0 1
Ουγγαρία  0 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.