Πρώτοι πόντοι στο σακούλι για τη Φινλανδία (video)

Η Φινλανδία πήρε τους πρώτους πόντους στα προκριματικά, δεύτρη συνεχόμενη ήττα για Αρμενία.

Η Φινλανδία του Μάρκου Κάνερβα πήρε σημαντική νίκη 2-0 επί της Αρμενίας στο Ερεβάν και μαζί τους πρώτους πόντους στον 10ο όμιλο (στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα) της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2020. Οι δύο ομάδες έρχονταν αμφότερες από εκτός έδρας ήττες, οι Αρμένιοι από τη Βοσνία και οι Φινλανδοί από την Ιταλία.

Οι Αρμένιοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και έχασαν ευκαιρίες στο ξεκίνημα, όμως το πρώτο γκολ της βραδιάς ήρθε από τους Φινλανδούς με τον Γένσεν να εκμεταλλεύται με προβολή τη μεταβίβαση του Πούκι στο 14ο λεπτό. Παρά τις προσπάθειες των Αρμένιων το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φινλανδία βρήκε περισσότερους χώρους και έχασε σημαντικές ευκαρίες με τον Σοϊρι και τον Πούκι, με τον πορτιέρε τον Αρμένιων Αράμ Αϊραπετιάν να πραγματοποιεί σημαντικές επεμβάσεις. Στο 78ο λεπτό ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και αφού πήρε τις κόντρες μοίρασε στον Πούρου Σοϊρι, ο οποίος με προβολή έγραψε το τελικό 2-0! Την επόμενη αγωνιστική η Αρμενία φιλονενεί το Λιχτενστάιν και η Φινλανδία τη Βοσνία.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.