Ουκρανία τέλος για τον Χουάντε Ράμος

Ο Χουάντε Ράμος αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ, αφού πρώτα οδήγησε την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Χουάντε Ράμος αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ, αφού πρώτα οδήγησε την ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Όπως ανακοίνωσε ο ουκρανικός σύλλογος μέσω της ιστοσελίδας του, ο Ισπανός προπονητής απέρριψε την πρόταση για νέο συμβόλαιο, καθώς έληξε η τετραετής συνεργασία των δύο πλευρών. Ο σύλλογος έκανε γνωστό ότι ο 59χρονος τεχνικός δεν αποδέχθηκε την πρόταση της Ντνίπρο για νέο συμβόλαιο, επειδή η οικογένειά του ήθελε να φύγει από την Ουκρανία.

Στην τελευταία σεζόν του στο «τιμόνι» της Ντνίπρο, ο Ράμος, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Σεβίλη και την Τότεναμ, οδήγησε για πρώτη φορά την Ντνίπρο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος πίσω από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά μπροστά από τις Μέταλιστ Χάρκιβ και Ντιναμό Κιέβου, με αποτέλεσμα να μετάσχει στα προκριματικά του νέου Τσάμπιονς Λιγκ.
 
«Η Ντνίπρο είναι ευγνώμων για μια καρποφόρα συνεργασία με τον Χουάντε Ράμος. Η ομάδα μας έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο υπό την ηγεσία του» αναφέρει η Ντνίπρο στη σχετική ανακοίνωση, η οποία χαρακτηρίζει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, η οποία δίνει τη δυνατότητα πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ως «ένα σπουδαίο επίτευγμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.