Κυπελλούχος η Άιντραχτ! (video)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε την έκπληξη και επικράτησε 3-1 της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε την έκπληξη και επικράτησε 3-1 της Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. 

Ο τελικός ξεκίνησε με δοκάρι του Λεβαντόβσκι, αλλά στο 11΄ ο Ρέμπιτς έφυγε στην αντεπίθεση και άνοιξε το σκορ. Η Μπάγερν πίεσε ασφυκτικά και έχασε σωρεία ευκαιριών, πριν καταφέρει τελικά να ισοφαρίσει στο 53΄ με τον Λεβαντόβσκι.

Ο αγώνας συνέχισε να είναι μονόλογος των πρωταθλητών, αλλά η άμυνα της Αϊντραχτ και ο Χράντετσκι κρατούσαν ηρωικά. Νέο δοκάρι στο 80΄ από τον Χούμελς και δύο λεπτά αργότερα, ξανά ο Ρέμπιτς «ξεχύθηκε» στην αντεπίθεση και νίκησε τον Ουλράιχ.

Το 2-1 επικυρώθηκε μετά από εξέταση του VAR (αφού οι παίκτες της Μπάγερν διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης), το οποίο επιστρατεύτηκε ξανά στις καθυστερήσεις, όταν φάνηκε να υπάρχει πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μπόατενγκ. Ο διαιτητής είδε το ριπλέι, έδειξε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης, με τον Ουλράιχ να έχει προωθηθεί, ο Γκατσίνοβιτς έφυγε στην κόντρα και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο θρίαμβος της Αϊντραχτ έχει έναν επιπλέον… χαμένο, τη Στουτγκάρδη, η οποία τερμάτισε έβδομη στην Bundesliga αλλά δεν θα πάρει το εισιτήριο για το Europa League, ενώ η έκτη Λειψία θα υποχρεωθεί να δώσει προκριματικά.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γιουπ Χάινκες): Ουλράιχ, Κίμιχ, Σίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Ροντρίγκες, Τιάγκο (64΄ Τολισό), Μίλερ (70΄ Κομάν), Ριμπερί (87΄ Βάγκνερ), Λεβαντόβσκι

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (Νίκο Κόβατς):
Χράντετσκι, Ντα Κόστα, Αμπραχαμ, Σαλσέδο, Βίλεμς, Χασέμπε, Μασκαρέλ, Ντε Γκουζμάν (74΄ Ρους), Βολφ (60΄ Γκατσίνοβιτς), Ρέμπιτς (89΄ Χάλερ), Μπόατενγκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.