Πέταξαν κεφάλι ταύρου στο γήπεδο! (photo)

Με μία αποτρόπαιη ενέργεια εξέφρασαν το μίσος τους προς την RB Λειψίας οι οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης, σε χθεσινό αγώνα για το Κύπελλο Γερμανίας!

Με μία αποτρόπαιη ενέργεια εξέφρασαν το μίσος τους προς την RB Λειψίας οι οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης, σε χθεσινό αγώνα για το Κύπελλο Γερμανίας!

Οι φίλαθλοι πολλών ομάδων στην χώρα, δεν βλέπουν με το καλύτερο μάτι την ιλιγγιώδη άνοδο της ομάδας της Λειψίας (φέτος θα αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα), καθώς την θεωρούν ως σύλλογο που εκφράζει την εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου, μια και δεν έχει παράδοση, αλλά αποτελεί δημιούργημα της γνωστής εταιρίας Red Bull και του ιδρυτή της, Αυστριακού Μάτεσιτς.

Αυτοί που μισούν περισσότερο απ’ όλους την νεοφώτιστη ομάδα της Μπουντεσλίγκα είναι οι οπαδοί της γειτονικής Ντιναμό Δρέσδης και φρόντισαν να το εκφράσουν με έναν τρόπο που προκαλεί αντιδράσεις στην Γερμανία.

Πέρα από το γεγονός ότι οι φίλοι της Ντιναμό υποδέχτηκαν τους φιλοξενούμενους με εκατοντάδες ειρωνικά πανό (φωτό πάνω), κάποια στιγμή εκτόξευσαν περιμετρικά του γηπέδου ένα κομμένο κεφάλι ταύρου! Οι ιθύνοντες των γηπεδούχων εκφράζουν άγνοια για το πώς οι οπαδοί κατάφεραν να το περάσουν στην εξέδρα, σε ένα ματς όπου η παρουσία της αστυνομίας ήταν εξαιρετικά αυξημένη, καθώς η ομοσπονδία το είχε κρίνει ως αγώνα υψηλού κινδύνου.

Για την ιστορία, η Ντιναμό πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο κερδίζοντας στα πέναλτι με 5-4, μετά από ισοπαλία 2-2 στα 120′.

Δείτε το αποτρόπαιο στιγμιότυπο από την Δρέσδη:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.