Ραντεβού στα ημιτελικά για τη Ρεν (video)

Οι Βρετόνοι με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησαν στην έδρα τους με 2-0 της αξιόμαχης Ορλεάν, επιστρέφοντας στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γαλλίας ύστερα από 5 χρόνια.

Η Ρεν είναι η κάτοχος του δεύτερου εισιτηρίου των ημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας -το πρώτο είχε πάρει από την Τρίτη η κάτοχος Παρί Σεν Ζερμέν- αφού επιβλήθηκε στη Βρετάνη της Ορλεάν με 2-0. 

Οι “Σφήκες” πήγαν στη Βρετάνη για να διεκδικήσουν την πρόκριση κι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο 15′ και στο 32′ με τον Μπενκαΐντ.

Οι Ρενέ είχαν την κατοχή, ωστόσο δεν κατόρθωσαν να φανούν ιδιαιτέρως απειλητικοί, παρά το γεγονός πως ο Στεφάν παρέταξε τη βασική ενδεκάδα του. 

Το παιχνίδι είχε και μπόλικο…VAR στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 23′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκρενιέ, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρενό με τον Ντα Σίλβα να χρησιμοποιεί το χέρι του για να σκοράρει, αλλά η τεχνολογία βοήθησε το διαιτητή Ντελερού να λάβει τη σωστή απόφαση. Κάτι που συνέβη και στο 43′ όταν αρχικώς δόθηκε πέναλτι υπέρ του Γκρενιέ, ωστόσο τα replay της φάσης έδειξαν πως δεν υπήρξε παράβαση.

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Στεφάν είχε περισσότερο πάθος, προηγήθηκε στο 65′ με φάουλ του Μπουριζό και βρήκε το δεύτερο γκολ έξι λεπτά αργότερα, χάρη στη δημιουργία του Μπεν Αρφά που έδωσε ασίστ για τον Νιάνγκ

Κύπελλο Γαλλίας, προημιτελική φάση

Ρεν-Ορλεάν 2-0

Διαιτητής: Αμορί Ντελερού

Κίτρινες κάρτες: Νιάνγκ (16′) Μπενσεμπαϊνί (75′)-  Μπενκαΐντ (22′), Λοπί (35′), Ντεμονσί (45+2′), Πινό (54′) 

Κόκκινες κάρτες: –

Ρεν (4-2-3-1): Κούμπεκ –  Τραορέ, Ντα Σίλβα, Μεσέ, Μπενσεμπαϊνί (75′ Ντούμπια) –  Αντρέ (αρχ.), Γκρενιέ –  Σαρ (86′ Λοριεντέ), Μπεν Αρφά, Μπουριζό (79′ Ουνού) – Νιάνγκ

Προπονητής: Ζουλιέν Στεφάν

Ορλεάν (4-1-4-1): Ρενό –  Φουρτάντο, Μουτόμπο, Καμπόν, Πινό (76′ Ελ Κουμιστί) –  Ντεμονσί (76′ Εφεστιόν) – Ζιανί (αρχ.) (63′ Λεκές), Λοπί, Αβουνού, Περέν –  Μπενκαΐντ

Προπονητής: Ντιντιέ Ολέ-Νικόλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.