«Αντίο» και στο Κύπελλο απ’ τη Μίλαν

Η Μίλαν προηγήθηκε, αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ουντινέζε στο «Σαν Σίρο» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ιταλίας.

Η Μίλαν προηγήθηκε, αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ουντινέζε στο «Σαν Σίρο» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ιταλίας. Ο Κλάρενς Ζέεντορφ έκανε ντεμπούτο με νίκη την περασμένη Κυριακή στο πρωτάθλημα, αλλά στον θεσμό που οι «ροσονέρι» μπορούσαν να χτυπήσουν το τρόπαιο δεν τα κατάφερε.

Ο Μπαλοτέλι άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′ από ασίστ του Ρομπίνιο, όμως το ιδανικό ξεκίνημα δεν έκανε καλό όπως αποδείχθηκε στους γηπεδούχους. Η Ουντινέζε που αγωνίστηκε χωρίς τον Αντόνιο Ντι Νατάλε, αλλά και με αρκετές αλλαγές, πάλεψε το παιχνίδι και στο τέλος ήταν αυτή που δικαιώθηκε.

Ο Μουριέλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε στο 41′ για τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή και πήραν τη νίκη-πρόκριση στους «4» χάρη σε τέρμα του Λόπες στο 78′. Η Μίλαν που βρίσκεται στο -30 στη Σέριε Α από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και το -18 από την τρίτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, μάλλον εναποθέτει στη φετινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τις όποιες ελπίδες της για να κάτι καλό στη σεζόν.

Μίλαν (Ζέεντορφ): Αμπιάτι, Σαπάτα (36′ Μεξές), Ραμί, Ντε Σίλιο, Κακά, Μπίρσα, Ντε Γιονγκ, Εμάνουελσον (87′ Αμπάτε), Νοτσερίνο (82′ Χόντα), Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι

Ουντινέζε (Γκουιντολίν): Μπρκιτς, Ντανίλο, Ντομίτσι, Ορτό, Γκάμπριελ Σίλβα, Βίντμερ, Λατζάρι (90’+3′ Πίντζι), Μπαντού, Άλαν, Μπρούνο Φερνάντες (69′ Περέιρα), Μουριέλ (75′ Λόπες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.