Στους «4» με εκδίκηση

Η Ρόμα νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο», παίρνοντας την πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας και εκδίκηση για την ήττα της στο πρωτάθλημα από την «Κυρία», μοναδική ως τώρα στη σεζόν.

Η Ρόμα νίκησε 1-0 τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο», παίρνοντας την πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας και εκδίκηση για την ήττα της στο πρωτάθλημα από την «Κυρία», μοναδική ως τώρα στη σεζόν. Ο Ζερβίνιο στο 79′ με προβολή πέτυχε το μοναδικό γκολ της νοκ άουτ αναμέτρησης στην «αιώνια πόλη» από ασίστ του Στρόοτμαν και σε φάση που ξεκίνησε απ’ τον Πιάνιτς που μπήκε στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα.

Οι «τζιαλορόσι» έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μεγαλύτερη θέληση και πάθος απ’ τους φιλοξενούμενους, τους οποίους ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε με πολλές αλλαγές. Ο προπονητής της Γιουβέντους θέλησε να προφυλάξει κάποιους βασικούς ενόψει της συνέχειας στη Σέριε Α, αλλά προφανώς πλήρωσε την επιλογή του και όταν έριξε στη «μάχη» Γιορέντε και Τέβες ήταν αργά.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία θα μάθει την ερχόμενη εβδομάδα την αντίπαλό της στην επόμενη φάση του θεσμού, η οποία θα προκύψει από το παιχνίδι Νάπολι – Λάτσιο. Θυμίζουμε ότι η Ρόμα είχε χάσει στον περσινό τελικό του κυπέλλου 1-0 από τη Λάτσιο στην κοινή τους έδρα. Ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο ως αριστερό μπακ (δεξιά έπαιξε ο Μαϊκόν) και είχε πολύ καλή απόδοση και κάποιες επιθετικές προσπάθειες.

Ρόμα (Γκαρσία): Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενατία, Λεάντρο Καστάν, Τοροσίδης, Ντε Ρόσι, Νάινγκολαν, Στρόοτμαν, Φλορέντζι (75′ Πιάνιτς), Ζερβίνιο, Τότι (83′ Λιάγιτς)

Γιουβέντους (Κόντε): Στοράρι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι (46′ Ογκμπόνα), Ίσλα, Βιδάλ, Μαρκίζιο, Πελούζο (81′ Τέβες), Πίρλο, Τζιοβίνκο (77′ Γιορέντε), Κουαλιαρέλα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.