Ζωντανή η κάτοχος

Με «χρυσό» γκολ του Περέα στις καθυστερήσεις η Λάτσιο νίκησε 2-1 την Πάρμα στο «Ολίμπικο», προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου Ιταλίας και συνεχίζει την προσπάθεια για τη διατήρηση των κεκτημένων.

Με «χρυσό» γκολ του Περέα στις καθυστερήσεις η Λάτσιο νίκησε 2-1 την Πάρμα στο «Ολίμπικο», προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου Ιταλίας και συνεχίζει την προσπάθεια για τη διατήρηση των κεκτημένων. Ο Κολομβιανός γενικότερα ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς αυτός είχε ανοίξει το σκορ στο 25′, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο Μπιαμπιανί στο 43′.

Οι «παρμέντσι», ωστόσο, δεν μπόρεσαν να αντέξουν μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω προκειμένου να στείλουν το νοκ άουτ ματς στην παράταση και να διεκδικήσουν εκεί την πρόκριση. Η Λάτσιο έγινε η πέμπτη γηπεδούχος που πανηγύρισε σε ισάριθμες ως τώρα αναμετρήσεις για τους «16» του θεσμού.

Η Γιουβέντους (3-0 την Αβελίνο), η Φιορεντίνα (2-0 την Κιέβο), η Ρόμα (1-0 τη Σαμπντόρια) και η Ουντινέζε (1-0 την Ίντερ) είναι οι άλλες τέσσερις ομάδες που έχουν προκριθεί, ενώ ο γύρος ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τα παιχνίδια Κατάνια – Σιένα, Μίλαν – Σπέτσια και Νάπολι – Αταλάντα.

Λάτσιο (Ρέχα): Μπερίσα, Σιανί, Κονκό, Ράντου (56′ Καβάντα), Νοβαρέτι (76′ Αντρέ Ντίας), Έντερσον (67′ Καντρέβα), Μπίλια, Ονάζι, Φελίπε Άντερσον, Περέα, Κεϊτά

Πάρμα (Ντοναντόνι): Μπάιζα, Παλέτα, Γκόμπι, Κασάνι, Φελίπε, Γκαργκάνο, Μαρκιόνι, Πάρολο, Κασάνο, Μπιαμπιανί (66′ Παλαντίνο), Σανζόνε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.