Στον τελικό η Νάπολι

Η Νάπολι νίκησε 2-0 τη Σιένα στο "Σαν Πάολο" και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου την περιμένει η Γιουβέντους.

Η Νάπολι νίκησε 2-0 τη Σιένα στο “Σαν Πάολο” και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου την περιμένει η Γιουβέντους. Οι “παρτενοπέι” που είχαν χάσει με 2-1 στο πρώτο ματς, “καθάρισαν” την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο χάρη στο αυτογκόλ του Βεργκάσολα στο 11′ και το τέρμα του “συνήθη ύποπτου”, Καβάνι, στο 32′.

Η τελευταία φορά που κατέκτησε το τρόπαιο η ομάδα του Νότου, που έχει συνολικά τρία Κύπελλα Ιταλίας, ήταν το 1987, ενώ αν και η Νάπολι με τη Γιουβέντους έχουν δώσει το “παρών” συνολικά σε 21 τελικούς, δεν είχαν ποτέ βρεθεί αντιμέτωπες ως τώρα.

Το ματς θα είναι, φυσικά, μονό και θα διεξαχθεί στο “Ολίμπικο” της Ρώμης, όπου ο μεγάλος νικητής θα πανηγυρίσει και πάλι έναν τίτλο μετά από αρκετά χρόνια.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Αρόνικα, Ζούνιγκα, Καναβάρο, Καμπανιάρο, Μάτζιο (41′ Ντοσένα), Γκαργκάνο (63′ Τζεμάιλι), Ινλέρ, Χάμσικ, Καβάνι, Λαβέτσι (82′ Πάντεφ)

ΣΙΕΝΑ: Μπρκιτς, Κοντίνι, Ρόσι, Μπελμόντε (66′ Μπογκντάνι), Πεζόλι, Τέρτσι, Παραβιτσίνι, Βεργκάσολα, Μανίνι (77′ Σέστου), Μπριέντσα, Λαρόντο (79′ Γκονζάλες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.