Εύκολα και ξεκούραστα η «Μεγάλη Κυρία» στους «8»

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε η Γιουβέντους, έχοντας τους Μάντζουκιτς, Κουαδράδο, Μπαρτζάλι, Κανσέλο, Μπενατία, Ρουγκάνι εκτός, ίσως ούτε κι ο πλέον αισιόδοξος φίλος της δε θα περίμενε ένα τόσο εύκολο βράδυ στην Μπολόνια κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Δυο λάθη της άμυνας των γηπεδούχων δεν πέρασαν αναξιοποίητα με τους Μπερναντέσι, Κιν να τα μετατρέπουν σε γκολ, δίνοντας τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση για την κάτοχο του τροπαίου στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε η Γιουβέντους, έχοντας τους Μάντζουκιτς, Κουαδράδο, Μπαρτζάλι, Κανσέλο, Μπενατία, Ρουγκάνι εκτός, ίσως ούτε κι ο πλέον αισιόδοξος φίλος της δε θα περίμενε ένα τόσο εύκολο βράδυ στην Μπολόνια κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Δυο λάθη της άμυνας των γηπεδούχων δεν πέρασαν αναξιοποίητα με τους Μπερναντέσι, Κιν να τα μετατρέπουν σε γκολ, δίνοντας τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση για την κάτοχο του τροπαίου στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας όπου και περιμένει μια εκ των Αταλάντα – Κάλιαρι.
Σημαντική για τους γηπεδούχους ήταν κι η απουσία του Πόλι, αλλά παρουσιάστηκε ενισχυμένη από τις νέες – πρόσφατες – προσθήκες στο δυναμικό της, Σανσόνε και Σοριάνο, δίχως όμως αυτό να τους αποφέρει κάτι ουσιαστικό. Η ομάδα Αλέγκρι άνοιξε το σκορ αποδεχόμενη την … ευγενική προσφορά του αντιπάλου της όταν ο τερματοφύλακας συγκρούστηκε με τον αμυντικό (σ.σ. Ντα Κόστα με τον Καλαμπρέζι) με τον Μπερναντέσι να επωφελείται και ν’ ανοίγει το σκορ στο 9’. Οι δυο ομάδες έχασαν από μια καλή ευκαιρία να σκοράρουν με σουτ των Ντέστρο και Τσαν αντίστοιχα, το πρώτο απέκρουσε ο Σέζνι, το δεύτερο πέρασε άουτ.
Σπουδαία ευκαιρία απώλεσε ο Σβάνμπεργκ πραγματοποιώντας κάκιστο τελείωμα έπειτα από απόκρουση του Σέζνι αλλά ακόμη σπουδαιότερη ήταν η στιγμή που είχε ο Ντίικς πλασάροντας άουτ σε κενή εστία. Δυστυχώς για την ομάδα του, δεν τον … μιμήθηκε ο Κιν όταν πήρε το … ριμπάουντ από δυνατό σουτ του Ντάγκλας Κόστα για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 49’. Το υπόλοιπο του ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς η Γιουβέντους έδωσε τους χώρους στην Μπολόνια γνωρίζοντας πως ουσιαστικά δεν απειλούνταν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.