Με Ντιμπάλα στα προημιτελικά η Γιουβέντους (video)

Στα προημιτελικά του Coppa Italia προκρίθηκε η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε 2-0 της Τζένοα στο “Allianz Stadium” και πλέον στο δρόμο της θα βρει τη συμπολίτισσά της, Τορίνο (03/01).

Στα προημιτελικά του Coppa Italia προκρίθηκε η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε 2-0 της Τζένοα στο “Allianz Stadium” και πλέον στο δρόμο της θα βρει τη συμπολίτισσά της, Τορίνο (03/01). Ο Μασιλιάνο Αλέγκρι άφησε αρκετούς βασικούς στον πάγκο, όχι όμως και τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της “Μεγάλης Κυρίας”.

Ο Αργεντινός αστέρας άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό με ωραίο φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής για να νικήσει τον Λαμάνα και να στείλει την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τζένοα είχε δύο καλές στιγμές με τον Γκαλμπίνοφ στο 60′ και στο 64′, όμως ο Βούλγαρος την πρώτη φορά νικήθηκε από τον Σέζνι και τη δεύτερη έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Στο 76′, η Γιουβέντους “κλείδωσε” τη νίκη με τον Ντιμπάλα να τροφοδοτεί τον Ιγουαϊν και ο Αργεντινός με σουτ μέσα από την περιοχή να γράφει το 2-0. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή στη δράση του Τζουζέπε Ρόσι μετά τον Απρίλιο του 2017, με τον Ιταλό επιθετικό να περνάει στο ματς στο 77′. 

Στο 82′ δόθηκε πέναλτι από τον Φάμπιο Μαρέσκα σε μαρκάρισμα του Ασαμόα στον 16χρονο, Πελέγκρι, όμως με τη χρήση του VAR, διαπίστωσε πως τελικά δεν υπήρχε παράβαση και έτσι πήρε πίσω την απόφασή του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.