Νεκρός οπαδός της Ρίβερ μετά από συμπλοκή

Ένας νεαρός οπαδός της Ρίβερ επέστρεφε σπίτι του πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες όταν για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε δύο οπαδούς της Μπόκα που τον μαχαίρωσαν θανάσιμα.

Το ποδόσφαιρο στα χειρότερά του. Τα απόνερα του κορυφαίου ποδοσφαιρικού αγώνα της ιστορίας άφησαν πίσω τους ακόμα και νεκρό. Πρόκειται για τον 21χρονο Εσέκιελ Άαρον Νέρις ο οποίος έπεσε θύμα της ποδοσφαιρικής παράνοιας.

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη,  ο άτυχος νεαρός επέστρεφε σπίτι του μετά τον τελικό πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Για κακή του τύχη έπεσε πάνω σε δύο οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς οι οποίοι τον μαχαίρωσαν στο πόδι. 

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Μισιόνες στη βόρεια Αργεντινή. Το χτύπημα έγινε στον αριστερό μηρό στο σημείο από το οποίο περνάει αρτηρία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμοραγία πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Οι συλλήψεις ενός 18χρονου κι ενός 22χρονου δε μπορούν ούτε να φέρουν πίσω στη ζωή τον Εσέκιελ, αλλά ούτε και να επουλώσουν τις πληγές που φέρει στο σώμα του ο βασιλιάς των σπορ. Το φονικό μαχαίρι που οι Αρχές έχουν εντοπίσει προστίθεται στα πολλά που σταμπάρουν το ποδόσφαιρο και αντί να εκλείψουν, αυξάνονται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.