Στα ημιτελικά η Ατλέτικο

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας εξασφάλισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε 2-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο νέο «Σαν Μαμές».

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας εξασφάλισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε 2-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο νέο «Σαν Μαμές».

Οι «ροχιμπλάνκος» μετά τη νίκη στη Μαδρίτη (1-0), επικράτησαν για δεύτερη φορά της Αθλέτικ, αυτή τη φορά εκτός έδρας και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα  του Αντουρίθ (42′), κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς και με δύο γκολ των Γκαρθία (55′) και Ντιέγκο Κόστα (86′) να πανηγυρίσουν τη νίκη και κατ’ επέκταση την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Η πρωτοπόρος της Πριμέρα Ντιβιζιόν στον δρόμο της για τον μεγάλο τελικό θα βρει τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία είχε κερδίσει πέρσι κατακτώντας το Κύπελλο Ισπανίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αθλέτικ Μπιλμπαο: Ιάγο, Ιραόλα, Σαν Χοσέ, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Αντέρ Ερέρα (78′ Μπενιάτ), Μίκελ Ρίκο (66′ Ιμπάι Γκόμεθ), Σουσαέτα (73′ Κίκε Σόλα), Μουνιαΐν, Αντουρίθ.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς (14′ Εμιλιάνο Ινσούα), Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Αντριάν Λόπεθ (80′ Σόσα), Κριστιάν Ροντρίγκες, Ντιέγκο Κόστα (91′ Αλντερβάιρελντ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.