Γλίτωσε τα χειρότερα η Μπαρτσελόνα

Οι Κυπελλούχοι Ισπανίας βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στην έδρα της Λεβάντε, αλλά ένα πέναλτι του Κοουτίνιο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους Λεβαντίνους, περιορίζοντας τη ζημιά για την ομάδα του Βαλβέρδε.

Την τρίτη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις κατά τη φετινή σεζόν γνώρισε η Μπαρτσελόνα, η οποία έφυγε με το 2-1 στην πλάτη της από την έδρα της εξαιρετικής Λεβάντε, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Το σύνολο του Πάκο Λόπεθ ολοκλήρωσε ένα μαγικό πρώτο 20λεπτο, στο οποίο προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Καμπάκο στο 4’ και Μπόρχα Μαγιοράλ στο 18’. Οι Καταλανοί με το πέναλτι-γκολ του Κοουτίνιο στο 85’ –ανατροπή του Κόκε στον Ντένις Σουάρεθ- δεν άφησε τη Λεβάντε να χαρεί τη μεγάλη νίκη της, καθώς θα πρέπει να υπερασπιστεί αυτή τη minimum διαφορά του ενός γκολ στη ρεβάνς του Camp Nou την προσεχή Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Μουρίγιο, ενώ η τριάδα στην επίθεση στο αρχικό σχήμα αποτελείτο από τους Μάλκομ, Ντεμπελέ και Κοουτίνιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.