Ο Νομπόα…ανοίγει το Κόπα Αμέρικα

«Τελικό» για τον Ισημερινό χαρακτήρισε ο Κρίστιαν Νομπόα το εναρκτήριο παιχνίδι του Κόπα Αμέρικα 2015 απέναντι στη διοργανώτρια Χιλή.

«Τελικό» για τον Ισημερινό χαρακτήρισε ο Κρίστιαν Νομπόα το εναρκτήριο παιχνίδι του Κόπα Αμέρικα 2015 απέναντι στη διοργανώτρια Χιλή.

Η μεγάλη διοργάνωση της Ν. Αμερικής ανοίγει στις 2.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο «Νασιονάλ» του Σαντιάγο, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να βρίσκεται πιθανότατα ανάμεσα στις βασικές επιλογές του τεχνικού των φιλοξενούμενων, Γουστάβο Κιντέρος.

Ο Νομπόα, μιλώντας εν’ όψει της πρεμιέρας, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να διεκδικήσει τη νίκη.

«Το παιχνίδι με τη Χιλή είναι ένας τελικός, πρέπει να είμαστε πιεστικοί όπως κάναμε στα φιλικά. Οι Χιλιανοί δεν θέλουν να χάσουν, παίζουν στην έδρα τους και έχουν την πίεση γιατί θέλουν να πάρουν το κύπελλο. Εμείς όμως κρατράμε χαμηλούς τόνους, θα παίξουμε έξυπνα και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Η Χιλή έχει πολύ καλή ομάδα, δεν μπορείς να πεις ότι θα προσέξεις μόνο τον Αλέξις Σάντσες, γιατί υπάρχει ο Βιδάλ και ο Βάργκας. Είναι πολύ γρήγοροι μπροστά, πρέπει να παίξουμε κι εμείς όσο πιο γρήγορα γίνεται στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα είναι ενωμένη και πρέπει να ξεπεράσει τις απουσίες παικτών όπως οι Αγιοβί, Αντόνιο Βαλέντσια, Καϊσέδο και Αρόγιο. Έχουμε παίκτες όπως ο Μπολάνιος που είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να παλέψουμε», είπε συγκεκριμένα ο Νομπόα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.