Ο Μέσι της Βραζιλίας…

Το Περού είχε τον πρώτο λόγο, αλλά η Βραζιλία τον τελευταίο. Με ηγέτη τον Νεϊμάρ η "Σελεσάο" επικράτησε με 2-1 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα.

Το Περού είχε τον πρώτο λόγο, αλλά η Βραζιλία τον τελευταίο. Με ηγέτη τον Νεϊμάρ η “Σελεσάο” επικράτησε με 2-1 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα. Ο άσος της Μπαρτσελόνα πέτυχε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι και την ασίστ στο νικητήριο τέρμα του Ντάγκλας Κόστα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να περιμένουν οι Περουβιανοί, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Κουέβας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα αλλεπάλληλα λάθη των Βραζιλιάνων στην άμυνα. Οι πανηγυρισμοί κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα, αφού η συνεργασία δύο πρωταθλητών Ευρώπης έφερε και το επιθυμητό, για εκείνους, αποτέλεσμα. Ο Ντάνι Αλβες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Νεϊμάρ με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα στο 11ο λεπτό θα μπορούσε να είχε ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως έχασε την ευκαιρία για να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και να βάλει τη “Σελεσάο” σε θέση οδηγού του σκορ.

Χρειάστηκαν να περάσουν αρκετά  λεπτά για να δούμε μία τελική στο ματς, αφού τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή αποτέλεσαν το κυρίαρχο συστατικό του αγώνα. Ο Φελίπε Λουίς στο 41′ έκανε ωραία κίνηση, αλλά το τελείωμα δεν ήταν ανάλογο.

Η Βραζιλία, χωρίς να εντυπωσιάσει, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 53′ και πάλι με τον Νεϊμάρ “άγγιξε” το 2-1. Αυτή τη φορά το οριζόντιο δοκάρι στέρησε από τον αρχηγό της “Σελεσάο” το 45ο του τέρμα με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας. Ο ίδιος παίκτης έδωσε μισό γκολ στον Ντάγκλας Κόστα, όμως ο τελευταίος δε σημάδεψε σωστά στο πλασέ που επιχείρησε στο 75′. Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τη Βραζιλία συνεχίστηκε και στο 90′ ο Νεϊμάρ από πλεονεκτική θέση αστόχησε, ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έβγαλε φανταστική πάσα στον Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα και χάρισε τη νίκη (2-1) στην ομάδα του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.