Νεϊμάρ: «Κρατάμε τη νίκη»

Ο Νεϊμάρ τόνισε πως η Βραζιλία κρατάει μόνο τη νίκη 2-1 από την αναμέτρηση με το Περού και συμπλήρωσε πως η «σελεσάο» δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα.

Ο Νεϊμάρ τόνισε πως η Βραζιλία κρατάει μόνο τη νίκη 2-1 από την αναμέτρηση με το Περού και συμπλήρωσε πως η «σελεσάο» δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε και στα 44 γκολ, που συμπλήρωσε με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, κάτι που τον φέρνει στην πέμπτη θέση του πίνακα των σκόρερ, αφού ξεπέρασε τους Ζαϊρζίνιο και Ριβελίνο.

Αρχικά, ο Νεϊμάρ τόνισε: «Χαίρομαι για το καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, όμως καταφέραμε να πάρουμε έστω και δύσκολα τη νίκη και αυτό μετράει. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και πετύχαμε τα γκολ που χρειαζόμασταν. Πάντα το πρώτο παιχνίδι σε τέτοιες διοργανώσεις με ομάδες που έχουν μεγάλη αντιπαλότητα, είναι ζόρικο».

Σχετικά με τα 44 γκολ του με τη φανέλα της «σελεσάο» υπογράμμισε: «Πάντα θέλω να φτάνω σε επιτεύγματα και μακάρι να συνεχίσω να το κάνω». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.