Σανβισέντε: «Μας επηρέασε η αποβολή»


Η αποβολή του Φερνάντο Αμορεμπιέτα ήταν καθοριστική σύμφωνα με τον Νόελ Σανβινσέντε, για την εξέλιξη της αναμέτρηση με το Περού. Η Βενεζουέλα ηττήθηκε 1-0 και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας του Ρόναλντ Βάργκας εμφανίστηκε προβληματισμένος, μετά το τέλος του αγώνα. 

Αρχικά, ο Σανβισέντε τόνισε: «Στο 11 εναντίον 11 νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι αν και ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Όλα άλλαξαν με την αποβολή. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου και η αλήθεια είναι ότι το Περού έκανε μια ευκαιρία και πέτυχε το γκολ για να πάρει τη νίκη. Ήμασταν καλά οργανωμένοι, μετά ήρθε η αποβολή και παρά την προσπάθεια δεν τα καταφέραμε. Επαναλαμβάνω πως δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου που προσπάθησαν πολύ».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός συμπλήρωσε: «Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση. Έτσι όπως πήραμε τη νίκη απέναντι στην Κολομβία για πρώτη φορά στη διοργάνωση, μακάρι να το κάνουμε και απέναντι στη Βραζιλία. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Πρέπει να εμφανιστούμε στο τελευταίο ματς με το σκεπτικό ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.