Δεν καταθέτει έφεση η Βραζιλία

Η Βραζιλία δε θα καταθέσει τελικά έφεση στην τιμωρία του Νεϊμάρ, κάτι που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός χάνει οριστικά το Κόπα Αμέρικα.
Δημοσίευση: 22/06/2015 - 10:29
Η Βραζιλία δε θα καταθέσει τελικά έφεση στην τιμωρία του Νεϊμάρ, κάτι που σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός χάνει οριστικά το Κόπα Αμέρικα. Αρχικά, οι Βραζιλιάνοι έμοιαζαν αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην κατάθεση έφεσης, προκειμένου να μειωθεί η ποινή του παίκτη και να τεθεί στη διάθεση του Κάρλος Ντούνγκα το προσεχές χρονικό διάστημα. 

Τελικά, η «σελεσάο» αποφάσισε να μην προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα πορευτεί στο υπόλοιπο της εφετινής διοργάνωσης, χωρίς τον αστέρα της Μπαρτσελόνα. Ο Νεϊμάρ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Χιλή, προκειμένου να επεκτείνει τις ημέρες ξεκούρασης των διακοπών, πριν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση της βραζιλιάνικης ομάδας αναφέρει: «Η διοίκηση της ομοσπονδίας και ο παίκτης ελπίζουν ότι η Συνομοσπονδία Conmebol θα επιδείξει την ίδια αυστηρότητα με την οποία τιμώρησε τον Νεϊμάρ και σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε άλλες διοργανώσεις της».