Τα ψέμματα… τελείωσαν

Η Χιλή αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της Πέμπτης (02:30) την Ουρουγουάη στον πρώτο προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, αλλά και το πρώτο της σοβαρό «εμπόδιο» στην προσπάθεια για την «παρθενική» κατάκτηση του τροπαίου.

Η Χιλή αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της Πέμπτης (02:30) την Ουρουγουάη στον πρώτο προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, αλλά και το πρώτο της σοβαρό «εμπόδιο» στην προσπάθεια για την «παρθενική» κατάκτηση του τροπαίου. Διότι καλές ομάδες είναι το Εκουαδόρ, το Μεξικό και η Βολιβία, τις οποίες οι διοργανωτές άφησαν από κάτω τους στον όμιλο, αλλά η κάτοχος του τροπαίου και πολυνίκης του θεσμού είναι κάτι διαφορετικό.

Μπορεί η Ουρουγουάη να μην έχει δείξει σπουδαία πράγματα μέχρι τώρα στη διοργάνωση και να έχει απέναντί της τους «οικοδεσπότες», όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι παραδοσιακά πουλά ακριβά το τομάρι της. Η απουσία του Σουάρες έχει πληγώσει την επίθεσή της, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει την ποιότητα να στείλει νωρίς-νωρίς τον Σαμπάολι και τους παίκτες του σπίτια τους.

Η Χιλή, ωστόσο, είναι το φαβορί. Ως διοργανώτρια, αλλά και ως ομάδα, με βάση τα δείγματα των πρώτων αγώνων. Ο Βαλδίβια είναι ως τώρα ο παίκτης του τουρνουά, ενώ οι Βιδάλ, Σάντσες μπορούν και κάνουν πραγματικά το κάτι παραπάνω. 

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, ενώ στην Ουρουγουάη επιστρέφει ο Γκοδίν, αλλά μένει εκτός λόγω καρτών ο Άλβαρο Περέιρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.