Πρεμιέρα δίχως γκολ για Βενεζουέλα και Περού

Οι Περουβιανοί ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες, ωστόσο δεν επικράτησαν της Βενεζουέλας που αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές από το 75’ και μετά και το 0-0 χαρακτήρισε το δεύτερο ματς του Copa America.

Σε έναν όμιλο στον οποίο δεσπόζει η Βραζιλία, Περού και Βενεζουέλα ήθελαν να εκκινήσουν με νίκη στο Copa America, μένοντας πάντως στο 0-0 στην πρώτη αναμέτρησή τους στη φετινή διοργάνωση. 

Στο πρώτο ημίχρονο μολονότι αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες, το γκολ δεν ήρθε. Οι Περουβιανοί σκόραραν με τον Γκερέρο ωστόσο πολύ σωστά με χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση offside, ενώ η «Βίνοτιντο» είχε την καλύτερη στιγμή της με τον Ροντόν, δίχως πάντως οι ομάδες να ξεφύγουν από το 0-0, πηγαίνοντας για τα αποδυτήρια. 

Στο δεύτερο μέρος το Περού ήταν πολύ πιο δραστήριο, μέσω VAR ακυρώθηκε και πάλι ορθώς γκολ του Φαρφάν στο 65’, καθώς ο πασέρ Τράουκο ήταν σε θέση offside, ενώ στο 67’ ο Μορένο σπατάλησε πολύ καλή ευκαιρία, με τον Γκαγιέσε να μπλοκάρει. 

Στο 75’ ο Μάγο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τη Βενεζουέλα με 10 ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τον κορυφαίο του αγώνα Φαρίνιες να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση πάνω στη γραμμή στο 76’ σε προσπάθεια του Φλόρες. 

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός πως για πρώτη στην ιστορία της σε επίσημη αναμέτρηση η Βενεζουέλα δεν είχε στο αρχικό σχήμα της ούτε έναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα. 

Την επόμενη αγωνιστική το Περού κοντράρεται με τη Βολιβία κι η Βενεζουέλα με τη Βραζιλία. Αμφότερες οι αναμετρήσεις διεξάγονται τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/6). 

Βενεζουέλα: Φαρίνιες, Ροσάλες, Τσάνσελορ, Βιλανουέβα, Μάγο, Μορένο (78’ Ερνάντες), Ρινκόν, Ερέρα, Μουρίγιο (84’ Σοτέλδο), Σαβαρίνο (69’ Ματσίς), Ροντόν

Περού: Γκαγιέσε, Αντβίνκουλα, Αμπράμ, Σαμπράνο, Τράουκο, Τάπια, Γιοτούν (67’ Πόλο), Φαρφάν, Κουέβα (46’ Φλόρες), Γκονσάλες (88’ Καρίγιο), Γκερέρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.