Τρίτο το Περού…

Την τρίτη θέση στο Κόπα Αμέρικα κατέκτησε το Περού, ύστερα από τη νίκη του επί της Παραγουάη με 2-0. Τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στην αρχή και στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου.

Την τρίτη θέση στο Κόπα Αμέρικα κατέκτησε το Περού, ύστερα από τη νίκη του επί της Παραγουάη με 2-0. Τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στην αρχή και στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου.

Με πολλές αναγκαστικές αλλαγές η Παραουγάη έψαχνε τα πατήματα της, χωρίς να μπορέσει να τα βρει. Τα πολλά λάθη και οι κακές επιλογές στην οργάνωση του παιχνιδιού είχαν ως αποτέλεσμα να παραμένει αρκετή ώρα σε θέση άμυνας.

Το Περού έδειχνε να ελέγχει το ματς, καθώς είχε περισσότερη ενέργεια, καλύτερη κυκλοφορία και μεγαλύτερη όρεξη για… μπάλα. Το σύνολο του Γκαρέκα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του και τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, τις πέταξε στην εξέδρα με χαρακτηριστική όλων αυτή του 26′ . Ο Λομπατόν βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σπατάλησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, με τον Γκερέρο να μην πιστεύει πόσο άσχημα σούταρε ο συμπαίκτης του. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους, το οποίο πέρασε με την Παραγουάη να έχει σε αυτό το διάστημα μόλις ένα σουτ.

Η υπεροχή του Περού μετουσιώθηκε σε γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου σε στημένη φάση. Συγκεκριμένα στο 48′ ο Καρίγιο με σουτ στην κίνηση από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Βιγιάρ και έγραψε το 1-0. Οσο περνούσαν τα λεπτά η Παραγουάη επισκεπτόταν πιο συχνά την αντίπαλη περιοχή και στο 67′ είχε δοκάρι σε προβολή του Μπενίτες.

Το παιχνίδι απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό, η μπάλα πήγαινε από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη και οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες αυξήθηκαν. Η Παραγουάη κυνηγούσε όσο μπορούσε το γκολ που θα έστελνε το ματς στα πέναλτι, όμως αντί για την ισοφάριση δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Ο Καρίγιο με εκπληκτική ατομική ενέργεια ξεκίνησε την αντεπίθεση και ο Γκερέρο με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 89′. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.