Σαμπάολι: «Με το ίδιο στυλ στον τελικό»

Ο Χόρχε Σαμπάολι υπογράμμισε πως η Χιλή θα παρουσιαστεί με την ίδια φιλοσοφία και στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, κόντρα στην Αργεντινή.
Δημοσίευση: 04/07/2015 - 10:14
Ο Χόρχε Σαμπάολι υπογράμμισε πως η Χιλή θα παρουσιαστεί με την ίδια φιλοσοφία και στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, κόντρα στην Αργεντινή. Ο Αργεντινός τεχνικός των διοργανωτών ξεκαθάρισε πως η καταγωγή του δε θα παίξει κανένα ρόλο και συμπλήρωσε πως θέλει να δει τη Χιλή, πρωταθλήτρια.

Αρχικά, ο Σαμπάολι δήλωσε: «Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε το σύστημα που είχαμε σε όλο το Copa América. Αυτό είναι το σύστημα και το στιλ που μας επέτρεψε να φτάσουμε εδώ που είμαστε, οπότε θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός υπογράμμισε: «Αυτές οι ώρες πριν το παιχνίδι είναι ατελείωτες. Θέλω να ξεκινήσει τώρα το παιχνίδι. Όλα είναι έτοιμα. Το μόνο που έχει μείνει είναι η τελική ομιλία, που θα αναλύσουμε τα στοιχεία του αντιπάλου. Αλλά έχει ακόμη».

Τέλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Χιλιανών συμπλήρωσε: «Η υποχρέωσή μου είναι να είμαι με αυτούς τους ποδοσφαιριστές και αυτή τη χώρα. Είμαι Αργεντινός και δεν έχω χιλιανή εθνικότητα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνεται να κάνω τη Χιλή πρωταθλήτρια. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Όλο μας το τεχνικό τιμ είναι Αργεντινοί, αλλά θέλουμε τη Χιλή να είναι πρωταθλήτρια».