Λαβέτσι: «Δε θα έχουμε άλλη ευκαιρία»

Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι υπογράμμισε πως τον λυπεί το γεγονός πως αρκετοί συμπαίκτες του, δε θα έχουν άλλη ευκαιρία να διεκδικήσουν έναν τίτλο με την εθνική Αργεντινής.
Δημοσίευση: 05/07/2015 - 09:54
Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι υπογράμμισε πως τον λυπεί το γεγονός πως αρκετοί συμπαίκτες του, δε θα έχουν άλλη ευκαιρία να διεκδικήσουν έναν τίτλο με την εθνική Αργεντινής. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα της «αλμπισελέστε» στον τελικό του Κόπα Αμέρικα από τη Χιλή και υπογράμμισε άπαντες στην εθνική ομάδα της χώρας του είναι απογοητευμένοι.

Αρχικά, ο Λαβέτσι τόνισε: «Αν σκεφτείς ότι πολλοί δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία, είναι λυπηρό... Ειλικρινά πίστευα ότι αυτή ήταν η ευκαιρία μας να κάνουμε κάτι καλό με την Εθνική, θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει. Είμαστε πολύ λυπημένοι που δεν το καταφέραμε, γιατί είχαμε υψηλές προσδοκίες. Πιστεύαμε ότι θα παίρναμε το Κύπελλο όπως είχαν έρθει τα πράγματα για εμάς».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός επιθετικός συμπλήρωσε: «Ήταν ευκαιρία για να κάνουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρσι στο Μουντιάλ. Πονάει γιατί είχαμε μεγάλες προσδοκίες, θεωρήσαμε ότι ήταν μια ευκαιρία να κερδίσουμε κάτι, να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο, στον εαυτό μας, αυτό περιμέναμε και χρειαζόμασταν όλοι».